CEDF105B-93A7-494F-B024-9FAF23BFAFDA
RIO

Powerflex® Tippet 27.4 m

Ett utsökt bra tafsmaterial från andra sidan "pölen" framtaget och utvecklat av Jim Vincent som är en mycket känd flugfiskare, produktutvecklare och fiskeguide i USA´s enorma fiskekretsar. Vi har full sortering av detta tafsmaterial på spole. Spolarna är det smartaste som finns att tillgå ...

65 kr Butikspris: 69 kr
 • Vi erbjuder alltid: 14 dagars öppet köp
 • Blogga om

  Blogga om

  Klart du skall blogga om vårt sortiment, klipp ut texten nedan och klistra in i din blogg, för bildmaterial så glöm inte ange källan bara!

 • Tipsa en Vän

  Tipsa en Vän


 • Lägg till i önskelista
Beskrivning

Powerflex® Tippet 27.4 m

Ett utsökt bra tafsmaterial från andra sidan "pölen" framtaget och utvecklat av Jim Vincent som är en mycket känd flugfiskare, produktutvecklare och fiskeguide i USA´s enorma fiskekretsar.

Vi har full sortering av detta tafsmaterial på spole. Spolarna är det smartaste som finns att tillgå på marknaden. De går enkelt att koppla ihop till en dispenser där varje spole snurrar fritt och har ett lysande enkelt system för att undvika det så vanliga trasslet från spolen.
Materialet har en fin balans mellan elasticitet, brottstyrka och spänst. Knutarna blir jämna och odeformerade och det yttre teflonskiktet ger en mycket slitstark yta. Powerflexmaterialet har väldigt litet minne och är i det närmaste stumt vid sträckning.

Specifikationer
 • Id: 17380
 • Art.nr: FPRP22014
Recensioner (0)

0 Inga omdömen har lämnats för denna produkt

Bli först med att skriva ett!

Skriv en recension

Du måste logga in för att kunna skicka recensioner

Logga in

Vi erbjuder alltid:

Fri frakt över 499 kr

14 dagars öppet köp

1 års garanti

Köp rätt utrustning!

08 – 740 20 20 Huntyardberras