Sök
  Hem » Fiskeutrustning » Fiskespön » Haspelspön » Eastfield Instrument Spinning 7,2'' 7-25g

Eastfield Instrument Spinning 7,2'' 7-25g

1890 SEK Ord. Pris (1995 SEK)
Leveranstid: 1-3 Vardagar
Art.nr: EFLINST725

Produktbeskrivning

Dessa är spön designade och konstruerade för det moderna abborrfisket med snabb aktion och kraftfull ryggrad. Klingorna är byggda i en hållbar japansk mixed modulus high strain kolfiber från Mitsubishi och ytskiktet är en japansk silk weave som ger både en rappare respons och en otrolig lyster och liv till klingan.

Rullfästena är av märket Fuji och Eastfield har valt att använda Microwave-ringar pga dess överlägsenhet i kastlängd, träffsäkerhet och kontakt med betet.

Eastfield har tagit fram dessa spön för att komplettera varann och köper man alla tre spön i instrument serien så täcker man i princip alla situationer en abborrfiskare kan hamna i.

Som vanligt när det kommer till produkter från Eastfield så är det väl genomtänkt med en finish och känsla utöver det vanliga!

7'8"an är ett haspelspö med en kastvikt på 4-21g. Med en Medium Light Fast aktion är detta spö primärt framtaget för klassiskt jiggfiske på grunt och "normaldjupt" vatten. Spöt kan även hantera crankbaits med bravur!

7'2"an är ett haspelspö med en kastvikt på 7-25g. Detta spö är väldigt allround och passar ypperligt för det lite tyngre och djupare fisket. Aktionen är Medium Fast.

Spövikt: 140g
Längd på Bakhandtag: 32cm

Läs mer

Produktinformation