Sök..

OM OSS

Huntyard & Berras i Gnesta öppnade sin välsorterade butik 2009. Gnesta Fiskeredskap hade slagit igen efter 50 års verksamhet så vi tyckte att det skulle finnas en fullsortimentsbutik i Gnesta. Vi har allt inom Sportfiske och Jakt förutom vapen. Vi har alla kända varumärken inom fiske & jakt, ex: ABU, Shimano, Daiwa, CWC, Illex, Westin, Darts med flera inom fisket och Gytorp, Swedteam, Pinewood, Härkila, Chewalier, Avignon med flera inom jakt. Vi har även allt för jakthunden och allt inom vapenvård.

Nu startar vi också en Webshop med bra prylar till rätt pris. Vår målsättning är snabba leveranser, bra produkter till rätt pris och att göra er favorithobby roligare. Vi kommer även erbjuda fiskeskolor och tips i webshoppen. Vårt nyhetsbrev kommer att erbjuda bra saker till fantastiska priser som ni beställer direkt i shoppen.

Berra Mårdh, Strid, Felix och Fredrik kommer hjälpa er med allt och serva er på alla tänkbara sätt. Välkommna att komma in på en kaffe och snacka fiske & jakt med extremt kunnig personal. Kom också gärna in och mata våra stora karpar & störar i butiken.

 

Hitta till oss

Butiken ligger på Ågatan 2 i Gnesta.