Sök

OM OSS

Huntyard & Berras i Gnesta öppnade sin välsorterade butik 2009. Gnesta Fiskeredskap hade slagit igen efter 50 års verksamhet så vi tyckte att det skulle finnas en fullsortimentsbutik i Gnesta. Vi har allt inom Sportfiske och Jakt förutom vapen. Vi har alla kända varumärken inom fiske & jakt, ex: ABU, Shimano, Daiwa, CWC, Illex, Westin, Darts med flera inom fisket och Gytorp, Swedteam, Pinewood, Härkila, Chewalier, Avignon med flera inom jakt. Vi har även allt för jakthunden och allt inom vapenvård.

Nu startar vi också en Webshop med bra prylar till rätt pris. Vår målsättning är snabba leveranser, bra produkter till rätt pris och att göra er favorithobby roligare. Vi kommer även erbjuda fiskeskolor och tips i webshoppen. Vårt nyhetsbrev kommer att erbjuda bra saker till fantastiska priser som ni beställer direkt i shoppen.

Berra Mårdh, Strid och Felix kommer hjälpa er med allt och serva er på alla tänkbara sätt. Välkommna att komma in på en kaffe och snacka fiske & jakt med extremt kunnig personal. Kom också gärna in och mata våra stora karpar & störar i butiken.

Oavsett om du handlar via Internet eller i butiken erbjuder vi dig 30 dagars ångerrätt (öppet köp) från det att du tagit emot varan. För retur av köp krävs originalkvitto samt att varan är oskadad i sin originalförpackning.

Vår policy är att lösa eventuella reklamationer så snabbt och smidigt som möjligt. Vi ansvarar för att våra kunder ska få felfria produkter vid leverans och att dessa fungerar. Vi ansvarar dock inte för skador som orsakats av felaktig hantering, ovarsamhet från post eller förslitningskador. 
Vid reklamation skickar du ett mail till oss på info@berras.com innehållandes: Ordernummer, vilken artikel det gäller, bild på skada, beskrivning av skadan/felet. Efter det så återkommer vi till dig inom två veckor.

Företagsuppgifter:
Gnesta Jakt & Fiske AB
Org nummer 559117-7307
Ågatan 2 
646 30 Gnesta


info@berras.com
0158-216 00
073-6799283

 

Hitta till oss

Butiken ligger på Ågatan 2 i Gnesta.