CEDF105B-93A7-494F-B024-9FAF23BFAFDA

Om oss

Vår vision är sedan starten att vara Sveriges ledande leverantör av produkter inom jakt och sportfiske, att i stor skala genom både butiker runt om i landet samt e-handel erbjuda Sveriges jägare och sportfiskare ett brett sortiment i kombination med specialistkompetens under ett och samma tak.


2010 slog vi upp portarna till Sveriges största jakt och sportfiskebutik på 1200 kvadratmeter i Vårby, temat var givetvis 50 procent jakt och 50 procent fiske. Vi växer och blir större, år 2012 tog vi över den fina butiken i Gnesta där konceptet jakt och fiske fortsatte. Under april 2013 fortsatte expansionen och butiken i Arlandastad såg dagens ljus. Butiken i Arlanda är inte bara är en stor butik fylld med jakt och sportfiskeartiklar, utan det är även en i stort sett komplett skytteanläggning med en toppmodern skjutbiograf, 80 meter lång inskjutningstunnel samt en stor vapenbunker på det nedre planet av butiken. Här kan vi erbjuda våra kunder något utöver det vanliga, vi har bland annat jägarexamenskurser och kan även erbjuda kunderna att direkt i butiken få pröva olika vapen samt få sitt nyköpta eller befintliga vapen inskjutet av någon av våra specialister. Tillväxten under 2013 ökade än mer runt Mälardalen med bland annat en stor butik i Eskilstuna, en butik i Gävle som år 2015 är komplett med en fin vapenbunker. 


Alla våra butiker ska vara förknippat med en härlig upplevelse för dig som kund att komma till. Det finns alltid något som sticker ut och som ger en upplevelse utöver det vanliga. Kom gärna in och mata våra karpar, titta på våra fina regnbågar i akvariet i Vårby samt se fina jakttroféer i vår lounge i Arlandastad.


Vi har inte bara ett otroligt brett sortiment från alla tänkbara varumärken samt butiker som sticker ut från mängden. Alla som jobbar i våra butiker och inom företaget är passionerade jägare eller sportfiskare som gärna frikostigt delar med sig av sin specialistkunskap samt ger dig råd och tips om hur du ska få ut ännu mer av dina naturupplevelser. Som vi brukar säga goda råd ingår i priset!

Org.nr: 556813-8662
info@huntyardberras.se

Postorderfrågor: postorder@huntyardberras.com

Vi erbjuder alltid:

Fri frakt över 499 kr

14 dagars öppet köp

1 års garanti

Köp rätt utrustning!

08 – 740 20 23 Huntyardberras