Sök..

 

Köpvillkor

Lagd order hos Naturfritid.se innebär ett samtidigt accepterande av våra försäljningsvillkor.
Samtliga priser på Naturfritid.se är inkl moms. För att handla hos oss måste du vara 18 år. Vi levererar inom Sverige.

Frakt- och leveranssätt
Vid beställning av oss så sker leverans av din beställda vara med DHL ServicePoint till ditt närmsta utlämningsställe.

Undrar du vart du hittar just ditt närmsta utlämningsställe kan du söka på det genom att klicka på denna länk: www.servicepointinrikes.se

Fraktkostnad 59kr, Fri frakt om ni handlar för mer än 299kr.

Större och skrymmande paket skickas ej till ombud, dessa hämtas direkt på terminal

Leveranstid
Om vi har varan i lager så skickas varan inom 1-3 helgfria arbetsdagar. Beställningsvaror tar något längre tid beroende på tillgången hos våra leverantörer.
Betalningsalternativ
Vi erbjuder våra kunder olika betalningsalternativ.

Kortbetalning, Visa/Mastercard & American Express (Via Klarna)
Faktura (Via Klarna)
Delbetalning (Via Klarna)

Klarna Checkout
Vi använder oss av Klarna Checkout för privatkunder. Klarna Checkout presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Checkout utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, t ex banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Checkout vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom kortbetalning eller direktbetalning via bank. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan.

För information om din betalning kontakta Klarna via klarna.com/sv/kundservice

Priser och produktbilder

Samtliga priser anges i svenska kronor inklusive moms.

Produktbilderna på hemsidan garanterar inte att varans exakta utseende och beskaffenhet återges. Vi reserverar oss för eventuella fel i produktinformationen och förbehåller oss rätten att ändra produktinformation och priser utan föregående avisering.

Naturfritid.se reserverar sig för eventuella fel i pris- och produktinformation eller i övrigt på hemsidan.
Vid eventuella felaktigheter förbehålls Natur & Fritid rätten att korrigera detta i efterhand.
Vi reserverar oss för prisjusteringar, slutförsäljning, lagerdifferenser, tekniska problem, ändringar av tekniska specifikationer och eventuella typografiska fel på vår sida eller i våra annonser.

Vi förbehåller oss rätten att annullera felaktiga ordrar.

Orderbekräftelse på din lagda order
Det är viktigt att du har fyllt i din korrekta e-postadress eftersom att det är dit vi skickar en orderbekräftelse direkt efter köp (kolla er skräppost). Om du mot förmodan inte skulle få en bekräftelse kan du kontakta oss på 0155 - 21 73 15 för att förvissa dig om att orden verkligen kommit fram.

Ångerrätt/retur & byten
Som kund har du rätt att ångra och returnera korrekta leveranser inom 14 dagar. En förutsättning är att produkten returneras i sin orginalförpackning, att den är helt oanvänd och i oskadat skick, att alla märkninglappar, klistermärken och liknande sitter kvar.

När ni ska returnera en vara så måste ni ta kontakt med oss innan detta sker.

Du kommer enklast i kontakt med oss genom att maila på butiken@naturfritid.se eller ringa på 0155 - 21 73 15. Vi behöver följande information:

Ordernummer (står på fakturan)

Ditt namn och kontaktuppgifter

Antal och namn på de produkter som önskas returneras

Fraktavgift vid retur
Vi på Natur & Fritid skall bekräfta att returen är tillåten och att ångerfristen inte har passerats innan varorna skickas tillbaka.
Kunden står för kostnad för returen och har ansvaret för varan till dess den har kommit oss tillhanda.
Returer får inte skickas som postförskott. Efter att vi har mottagit och kontrollerat den returnerade varan återbetalar vi varans pris.
Det sker alltid inom 30 dagar från det att vi tog emot den returnerade varan.

- Vid retur pga. reklamation bekostas returfrakten av Natur & Fritid

- Vid retur pga. ångerrätt bekostas returfrakten av kund

- Vid byte bekostas returfrakten av kund och den nya varan skickas ut på bekostnad av Natur & Fritid

Reklamation
Om vi levererat en produkt som är felexpedierad eller defekt ber vi dig kontakta oss så snart som möjligt för att hjälpa dig lösa problemet. Skicka ett mail till butiken@naturfritid.se och beskriv vad som blivit fel.

Sortiment
Sortimentet på webshopen och i vår fysiska butik kan skilja sig, men vi eftersträvar att ha ett lika sortiment.

Falska beställningar
Vi polisanmäler alla falska beställningar och beställningar gjorda med stulna kortnummer. I varje sådant fall gör vi allt vi kan för att hjälpa Polisen i utredningsarbetet.

Transportskador
Om varan är skadad eller saknas skall detta anmälas till Natur & Fritid på 0155 - 21 73 15 direkt när ni tagit emot postpaketet. Om varan skadas eller kommer bort under transporten svarar vi för att ny leverans sker utan extra debitering. Det är viktigt att du gör en korrekt anmälan av eventuella skador. OBS! Ser du att kartongen är skadad vid leveranstillfället så ska du anmäla det direkt till distributören vid mottagandet av varan. Upptäcker du skadan när du packar upp din vara så måste du anmäla det till oss inom 5 arbetdagar från mottagandet av varan.

Outlösta paket
Ej uthämtade paket - vi förbehåller oss rätten att debitera kostnaderna för den hantering som uppstår vid outlösta paket (returfrakt, expeditionskostnad etc). Därför tar vi ut en avgift om 200: - om ett paket ej hämtas ut. Försändelsen ligger hos postombudet i ca 10 dagar innan den returneras till oss.

Epostadresser
Vid beställning så kommer era epostadresser att sparas för utskick av nyhetsbrev och annan relevant information.

Copyright
Allt innehåll på den här webbplatsen, så som text, grafik, loggor, bilder, ljudklipp, digitala nedladdningar och annan mjukvara tillhör Natur & Fritid eller deras leverantörer och är skyddat av svenska och internationella upphovsrättslagar.

Reservation
Vi reserverar oss mot felaktigheter i innehåll och priser på webshopen.

Orders outside Sweden
We do not ship any goods to any foreign countrys at this point.

 

org.nr:559076-3859