CEDF105B-93A7-494F-B024-9FAF23BFAFDA
Pinewood

Spray-On-Waterproofer Scent Control 300 ml

En mycket slittålig vattenavvisande impregnering. Impregneringen förhindrar att ytterplagg, vid regn, ökar i vikt samt att plaggen behåller sina andnings egenskaper. Produkten har utvecklats för att dölja, neutralisera och absorbera mänsklig vittring/doft (t.e...

159 kr Butikspris: 179 kr
En storlek passar alla
 • Vi erbjuder alltid: 14 dagars öppet köp
 • Blogga om

  Blogga om

  Klart du skall blogga om vårt sortiment, klipp ut texten nedan och klistra in i din blogg, för bildmaterial så glöm inte ange källan bara!

 • Tipsa en Vän

  Tipsa en Vän


 • Lägg till i önskelista
Beskrivning

Spray-On-Waterproofer Scent Control 300 ml

En mycket slittålig vattenavvisande impregnering.

Impregneringen förhindrar att ytterplagg, vid regn, ökar i vikt samt att plaggen behåller sina andnings egenskaper.
Produkten har utvecklats för att dölja, neutralisera och absorbera mänsklig vittring/doft (t.ex. svett) samt andra källor till lukt som gör jägaren enkel att upptäcka av vilt. Denna doftabsorberande egenskap ger jägaren betydligt större chanser till framgångsrik jakt utan att behöva fundera mycket över vindens riktning.

Viltets sinnen är känsliga och ser/känner av jägaren på långt håll. Denna produkt som är luktfri innehåller erkända Sentz UV-Abzorber®, vilket hindrar jaktplagg från att ”skina/lysa” i djurens ögon (rådjur m.fl. kan se ljus och färger i UV-Spektrumet, människor gör det inte) och därmed minskar risken att upptäckas av vilt. Detta leder till fler och säkrare skottillfällen närmare viltet utan att bli upptäckt.

Lämplig för alla slags jaktkläder med eller utan membran. Även med fördel användbart på fleece, softshell och andra syntetiska eller bomullsmaterial.
Denna produkt kan appliceras på alla dina favorit kläder. Även lämplig för annan utrustning som väskor, handskar, ryggsäckar, etc.

För maximalt vittringskontroll rekommenderas att först tvätta plagget i tvättmedlet Hunting-Wash-in-Cleaner by Pine-tech™ och därefter applicera spray innan jakt.

Produkten är utvecklad av ett företag i Belgien med bl.a. ett stort antal kunder i USA. I USA är doftkontroll oerhört stort och varit så under en längre period inom framförallt jakt med pilbåge där det är av yttersta vikt att komma nära viltet

Specifikationer
 • Id: 9633
 • Art.nr: PI9683
Recensioner (0)

0 Inga omdömen har lämnats för denna produkt

Bli först med att skriva ett!

Skriv en recension

Du måste logga in för att kunna skicka recensioner

Logga in

Vi erbjuder alltid:

Fri frakt över 499 kr

14 dagars öppet köp

1 års garanti

Köp rätt utrustning!

08 – 740 20 20 Huntyardberras