CEDF105B-93A7-494F-B024-9FAF23BFAFDA
Garmin

Astro 320 + T5 Paket

Garmin® presenterar nästa generations Astro® 320 Hund-pejl som ger en längre räckvidd, förbättrade funktioner samt är enklare att använda.  Astro 320-handenheten tar hundspårning till en högre nivå. Du kan hålla koll på upp till tio hundar med flera ha...

5790 kr 7295 kr
 • Vi erbjuder alltid: 14 dagars öppet köp
 • Blogga om

  Blogga om

  Klart du skall blogga om vårt sortiment, klipp ut texten nedan och klistra in i din blogg, för bildmaterial så glöm inte ange källan bara!

 • Tipsa en Vän

  Tipsa en Vän


 • Lägg till i önskelista
Beskrivning

Astro 320 + T5 Paket

Garmin® presenterar nästa generations Astro® 320 Hund-pejl som ger en längre räckvidd, förbättrade funktioner samt är enklare att använda. Astro 320-handenheten tar hundspårning till en högre nivå. Du kan hålla koll på upp till tio hundar med flera handenheter och T 5-hundenheter (säljs separat). Med hjälp av den högkänsliga Garmin GPS/GLONASS-sändaren, förbättrade kartritningsfunktioner, funktioner för BirdsEye-satellitbilder och den 3-axlade elektroniska kompassen hittar du garanterat tillbaka till din lastbil eller till lägret efter jakten. Det är dessutom enkelt att ta sig dit tack vare den vibrerande 6,6 cm färgskärmen som det går att läsa på även i solljus.Iaktta varje rörelse din hund gör Astro-handenheten och T 5-hundenheten har högkänsliga GPS-mottagare/-sändare. T 5-enheten har en toppmonterad GPS-antenn och är utformad för att hålla den flexibla, flätade radioantennen i stål upprätt så att du får bästa möjliga mottagning och kan spåra din hunds position även i tät skog och djupa dalgångar. Den är tillräckligt tålig att användas överallt där din hund tar sig fram (vattenklassad till 10 m).


Du kan spåra upp till tio hundar samtidigt med Astro upp till 14,5 km bort beroende på terrängen. Systemet överför information efter siktlinje, så räckvidden är störst i plan, öppen terräng.


Var femte sekund sänder T5-hundenheten ut hundens position till din Astro 320-handenhet. Tack vare den vibrerande bildskärmen kan du på kartsidan se din hunds aktuella position och ett uppritat spår över var hunden har varit tidigare. Om du vill visa en kompass som pekar mot hundens position växlar du över till hundspårningssidan.


När flera hundar spåras med T5-hundenheter kan du även se det exakta avståndet till varje hund på kartsidan, och du kan när som helst välja att automatiskt zooma in eller ut bilden så att alla hundar visas på bildskärmen samtidigt. Hundar som befinner sig för långt bort för att få plats inom kartans aktuella zoomskala visas i skärmens marginal i riktning mot hundens position. Du kan även välja hur lång tid varje hunds spårlogg visas på skärmen, eller stänga av den helt.


Specialfunktioner som gör livet lättare för dig I räddningsläget minskar uppdateringsfrekvensen när det återstår mindre än 25% av batteriets laddning för att spara batteritid och ge dig mer tid att leta efter en försvunnen hund. Den förbättrade batteritiden innebär att när du ställer in uppdateringsfrekvensen på var femte sekund så räcker batteriet i 26 timmar. I räddningsläget räcker batteriet i 54 timmar. Med halsbandslåsfunktionen skapas ett fyrsiffrigt PIN-nummer som förhindrar andra från att se var din hund befinner sig – en användbar funktion vid fältövningar för att säkerställa att Astro endast används som ett sökverktyg när en hund kommit vilse under en tävling.


I räddningsläget minskar uppdateringsfrekvensen när det återstår mindre än 25% av batteriets laddning så att du får mer tid på dig att leta efter en bortsprungen hund.


Uppgradera enkelt Nu har det blivit lite enklare att få det du behöver för jakten. Du kan köpa hela Astro-paketet och ett obegränsat antal T5-hundenheter med halsband.


Ytterligare kartor Astro Astro Astro 320 har en microSD™-kortplats så att du kan läsa in TOPO-kartor för att se landhöjningskonturer eller City Navigator NT®-kartdata för vägledning sväng för sväng på vägar. Astro 320 har även funktioner för BirdsEye-satellitbilder (abonnemang krävs), så att du kan hämta satellitbilder till enheten och integrera dem med dina kartor. Kartfunktionen visar viktiga geografiska egenskaper i närheten och talar om för dig om din hund har korsat ett vattendrag eller närmar sig en farlig väg.


Astro 320 är dessutom kompatibel med Garmins egna kartor, en kostnadsfri programvara som omvandlar papperskartor och elektroniska kartor till hämtningsbara kartor för din enhet.


Räkna dina flockar När du har fångat bytet markerar du den exakta platsen med Astros Covey Counter™, en speciell waypoint för den exakta platsen, tidpunkten på dygnet och höjden där bytet påträffades samt antalet fåglar du drev fram och tog på den platsen. Med Astro kan du spara andra speciella waypoints, t.ex. en lastbil eller jaktstuga, så att du snabbt och enkelt kan spara dessa platser för varje jakt. Astro har dessutom speciella waypoint-ikoner för att beteckna foderplatser, trädpass och andra jaktrelaterade punkter.


Planera din nästa jaktresa Ta kontrollen över ditt nästa äventyr med Garmins kostnadsfria programvara för reseplanering, BaseCamp™, som du kan visa och organisera kartor, waypoints, rutter och spår med. Med denna kostnadsfria programvara för reseplanering kan du till och med skapa Garmin-äventyr som du kan dela med vänner, familj och andra äventyrare. BaseCamp visar topografiska kartdata i två eller tre dimensioner på datorn, inklusive konturlinjer och höjdprofiler. Det kan också överföra en nästan obegränsad mängd satellitbilder till enheten om du har ett abonnemang på BirdsEye-satellitbilder.


Förvandla din dator till en BaseStation-enhet för hundspårning Läs in BaseCamp-programvaran på din dator eller surfplatta. Försätt datorn/surfplattan i BaseStation-läge och omvandla den till ett fältkontrollcenter för spårning av flera hundar (T5-hundenheter). Du kan visa GPS-information i realtid på den större skärmen på datorn. Därför är det en idealisk lösning för räddningsteam med hundar. Eftersom GPS och GLONASS används är spårningen dessutom säker och mer effektiv, även när inga internet- eller mobiltjänster är tillgängliga.

Specifikationer
 • Id: 18295
 • Art.nr: GA0100104161
Recensioner (0)

0 Inga omdömen har lämnats för denna produkt

Bli först med att skriva ett!

Skriv en recension

Du måste logga in för att kunna skicka recensioner

Logga in

Vi erbjuder alltid:

Fri frakt över 499 kr

14 dagars öppet köp

1 års garanti

Köp rätt utrustning!

08 – 740 20 20 Huntyardberras