CEDF105B-93A7-494F-B024-9FAF23BFAFDA
WeHunt

GPS Tracker Hundpejl

WeHunt GPS är ett internetbaserat spårningssystem som erbjuder realtidsövervakning av din GPS. Till skillnad från spårning på begäran (spårning via uppringning eller SMS) behöver du i detta fall inte spåra aktivt. Allt du behöver göra är att logga in i din WeHunt-app eller även på webb för att...

1990 kr
 • Vi erbjuder alltid: 14 dagars öppet köp
 • Blogga om

  Blogga om

  Klart du skall blogga om vårt sortiment, klipp ut texten nedan och klistra in i din blogg, för bildmaterial så glöm inte ange källan bara!

 • Tipsa en Vän

  Tipsa en Vän


 • Lägg till i önskelista
Beskrivning

GPS Tracker Hundpejl

WeHunt GPS är ett internetbaserat spårningssystem som erbjuder realtidsövervakning av din GPS. Till skillnad från spårning på begäran (spårning via uppringning eller SMS) behöver du i detta fall inte spåra aktivt. Allt du behöver göra är att logga in i din WeHunt-app eller även på webb för att se var din gps befinner sig. Är den i rörelse kommer ett spår ritas ut på kartan. Är du befintlig användare av WeHunt så använder du samma konto. Med historiken utritad med upp till 12h spårlängd ges en bättre bild över dagens händelser. Smidigt och praktiskt. WeHunt kommer med en inbyggd fastighetskarta på över 2.000 hektar mark från Lantmäteriet. Hundens position kan enkelt delas med obegränsat många jaktkamrater via applikationen med en oändlig räckvid då den sänder över GSM-nät. Wehunt Abonnemanget kostar för närvarande 995 SEK/år.

Specifikationer
 • Id: 26439
 • Art.nr: 0000746000000000
Recensioner (0)

0 Inga omdömen har lämnats för denna produkt

Bli först med att skriva ett!

Skriv en recension

Du måste logga in för att kunna skicka recensioner

Logga in

Vi erbjuder alltid:

Fri frakt över 499 kr

14 dagars öppet köp

1 års garanti

Köp rätt utrustning!

08 – 740 20 20 Huntyardberras